keskiviikko 18. elokuuta 2010

Facts

Pieni faktapaketti olisi ehkä paikoillaan näin aluksi!
Olen 23v.(aika veteraani opiskelijaksi siis!) Etelä-Suomesta, jonka isä pongasi lehdestä ilmoituksen Tallinnan business koulusta. Hakemukset lähetettiin, haastattelut läpäistiin, vanhat sisustussuunnittelijaopinnot keskeytettiin toistaiseksi ja kahden viikon kuluttua kutsuu Tallinna, enemmän tai vähemmän pysyvästi! Tähän mennessä levottomat jalat ovat vieneet maailman toiselle puolelle moneenkin otteeseen, mutta ehkäpä Tallinnasta löytyisi väliaikaisetappi ainakin 3 vuodeksi, lupaavalta ainakin vaikuttaa.
Blogissa ajattelin kirjoittaa oikestaan mitä mieleen juolahtaa, mutta ainakin aiheet opiskelun, ulkomailla asumisen, sisustuksen, vaatteiden ( no tietysti :)) ja (taas) uuden laihdutusprojektin ympärillä tulevat täällä ahkerasti pyörimään!
Alkuun voi täällä olla hiljaisempaa, lähinnä ennakkotunnelmia ja suunnitelmia, mutta kunhan opinnot syyskuussa käynnistyvät, alkaa tekstiäkin syntyä!

Uuden iihanan kotitalon ikkuna, kotitalon jonka sisustamisesta tulen kertomaan vielä paaaaljon. Ja ensimmäinen
kiinalainen ateria uudessa kodissa (erittäin tärkeä merkkipaalu:D).

Terveisin,

2 kommenttia:

  1. innolla odottaen tekstejä juuri ulkomailla asumisesta ja opiskeluista :)

    VastaaPoista
  2. jee ensimmäinen kommentti! odotan myös molempia mielenkiinnolla, vaikka en kauas lähdekään niin eroavaisuuksia varmasti löytyy!

    VastaaPoista