sunnuntai 29. elokuuta 2010

Kauniita Unia

Olen käynyt tutustumassa uuteen kotikaupunkiin aamulenkin muodossa. Reitti kiemurteli Vanhan kaupungin ympäri muurin ulkopuolta seuraillen, uuden koulun ohi ja kaupan kautta kotiin. Muurin ulkopuolta reunustava puistoalue on todella kaunis ja mitä parhain juuri lenkkeilyä silmälläpitäen. Tällä reissulla ei ollut vielä kameraa mukana, mutta sitten kun saan vielä pyörän tänne niin alan valokuvaamaan ympäristöä paremmin!
Nyt on muuten kaikki kassit ja laatikot, jotka aioinkin purkaa, purettu. Osa odottaa vielä toivottavasti pian saapuvia lipastonlaatikoita ja hyllyjä. Vessassa säilytystila loppui armottomasti kesken heti alkuunsa, eikä yksi keittiön kaappipari paljoa vetänyt myöskään. Vaatteet on nyt hyllyillä tai roikkuvat rekissä ja kämppä on muutenkin asuttavassa kunnossa!
Enää ei ole purettavaa tai siivottavaa, enkä viitsi lähteä kaupungin hulinaan, koska tuhlaisin rahani joko   A) vaattekauppaan, tai B) Kalev-suklaaseen, niin olen leikkinyt sisustussuunnittelijaa (entistä tulevaa ammattia muuten)!
Nimittäin eilenhän sänky näytti tältä:

Blue Heaven









Aina en kuitenkaan halua sen näyttävän tältä, vaan pengoin kaappeja ja kehittelin vaihtoehtoja tuolle Blue Heaven maailmalle.
Täytyy vielä todeta, että tämän postauksen teko päättyi melkeen tähän, koska en vain millään keksinyt mitään nimeä näille seuraaville tyyleille :D
Mutta olkoon nyt vaikka,

Ultimate Simplicity

Tässäpä oikeastaan  näkyy miltä tämä päiväpeittosetti näyttäisi ilman mitään tuunauksia eli aika passeli hyvin yksinkertaista rakastavalle! Vähän ehkä tylsähkö tällaisenaan, mutta sen suunnitteilla olevan sängynpäädyn kanssa tämä näyttäisi oikein hyvältä!
Seuraava miellyttää meitä, jotka kaipaavat vähän enemmän väriä,
























































Viimeisenä villikortti,
Sophisticated Folklore











Folklore tyylin löytää aivan varmimmin juuri sieltä mamman vintiltä tai kirpputoreilta, nimittäin tyyny, joka ei välttämättä näytä houkuttelevalta sitä mamman vanhaa tummanruskeaa samettinojatuolia vasten, saattaa kuin saattakin näyttää oikein kivalta vaalean päiväpeiton ja tyynyjen kanssa! Kröhöm..


Uusi yöpöytäkaveri lentäväpossu tuli vielä ilmoittamaan, että ainakin toistaiseksi viihtyy sinisessä seurassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti