maanantai 23. elokuuta 2010

Hösten kommer snart... För snart if you ask me!

Huhhuh kun pukkaa kiirettä! Ajattelin aluksi että pakkaan tavarat vain pakettiauton perään ja hurautan Tallinnaan and live happily ever after, mutta mutta :D Tuossa juuri äsken joku tiedusteli että aiotko kenties laittaa jotain noihin pahvilaatikoihin, jotka odottaa tuossa eteisien lattialla??  No laitetaan kun ehditään, ei ollut varmaan paras päätös olla töissä perjantaihin asti ja perjantain vuoro on vielä iltavuoro! Lauantaina siis muutto Tallinnaan edessä! Onneksi en yleensäkään stressaa asioista kauheasti (ehkä jopa enemmän pitäisi), ulkomailla asuessa on nimittäin kehittynyt sellainen -ei se stressaamalla parane- ja -go with the flow- asenne!

Niin kiireinen en kuitenkaan ole ollut ettenkö olisi ehtinyt käydä ostamassa uutta "koulureppua"! Reppu oli varauksessa monta päivää kun en osannut päättää että onko budjetissa varaa uudelle sijoitukselle, mutta täytyyhän syksyllä uusi reppu olla! Ja suostuin laittamaan pari vanhaa "koulureppua" kirppiskasaan uuden tieltä.

Käväisin myös mamman vintillä hakemassa iihanat myrkynvihreät (kuvat vääristää väriä) nojatuolit ja valkkaamassa keittiön pöydän takavajan tarjonnasta!  Mamman kanssa pistettiin imuri laulamaan ja tuoleista tuli kuin uudet!


Ajattelin muuten seuraavassa postauksessa kertoilla vähän tästä laihdutusprojektista, joka ei toivottavasti enää ole ikuisuusprojekti ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti