maanantai 25. lokakuuta 2010

Ehkä alan, ehkä en... laittamaan näitä oman naaman kuvia tänne. Kivaa tämä mun mielestä on siksi että voi vähän seurata samalla tätä laihdutusprojektia. Toisaalta en kyllä ole mikään fashion queen (,vaikka luonnollisesti haluaisin olla,) että eipä näistä kuvista mitään suuria inspiraatioita saa, ehkä enemmänkin sellaista myötäelämistä.. :D Joo itse asiassa se olisikin hienoa jos toimisin sellaisena "no tollakin on tummat silmänaluset" tai "laittamattomat hiukset" tai "muutama vararengas" mentorina. Voikun joku täälläkin sanoisi että on OK mennä kauppaan verkkareissa, mutta ei.. Nämä paikalliset daamit täällä menee ykköset päällä ruokaostoksillekin ja aika usein tälle suunnalle sataa semmosia "homeless person" -katseita, jos uskallan hm:n collegehousuissa kadulle. Alemmuuskompleksi ohoi! Ja anteeksi paikalliset jos käytän korottomia vagabondejani, mutta en vaan osaa kävellä sellasilla 12cm koroilla! Vabandust vaan!
Hehhee sainpa taas avautua :D Mutta oikeasti verrattuna suomalaisiin naisiin, paikalliset pukeutuvat erittäin näyttävästi (aika usein vähän¨liiankin...) ja aina on meikit ja hiukset tiptop. Ja kaikki ovat niin laihoja, mitä täällä oikein syödään, vai eikö syödä ollenkaan?!?! Mutta on kyllä myös hienoa, että täällä nähdään ulkonäön eteen paljon vaivaa ja ehkä allekirjoittaneen kannattaisi ottaa vähän mallia paikallisista! (Ja siis en nyt todellakaan tarkoittanut että suomalaiset olisivat homssuisia tai jotain, en todellakaan!)
Loppuun vielä lukutunnelmia eiliseltä aamulta, jolloin mieliala oli vielä semmoisen eteerisen ja toiveikkaan utopistinen (kokeiden suhteen nimittäin). Englanti meni hyvin, psykan ei todellakaan mennyt hyvin, mutta 1 out of 2, not bad!

2 kommenttia:

  1. NO sanos muuta tosta paikallisten pukeutumisesta :D Mä vedän aina koiran kanssa katuja täällä sellasissa homeless vaatteissa ettei rajaa :D Musta on kyllä ihana että naiset täällä näyttää naisilta, huomaan että muualla asuessa naiset usein haluavat näyttää miehiltä mutta täällä oikein korostetaan naiseutta. :) Mä oon jopa alkanut tykkäämään siitä, vaikka en mun converseja jätäkään pois käytöstä vaikka oonkin ainut keskustassa niiden kanssa ;D

    VastaaPoista
  2. Ihan hyvältähän sä näytät :)

    VastaaPoista