perjantai 22. lokakuuta 2010

Tervehdys...


...lumisesta, räntäisestä, loskaisesta, harmaasta, sateisesta, kosteasta, koleasta, kylmästä Tallinasta! Tähän kuuluisi varmaan sanoa että aion käpertyä sisälle lämpimään koko loppu päiväksi ja sanoisinkin JOS sisällä olisi yhtään lämpimämpää kuin ulkoa!!!!!  Näitä vanhassa kivitalossa asumisen ihanuuksia; ei tätä saa millään lämpimäksi! Eikä mulla ole täällä edes villasukkia, vaikka Suomessa niitä on kaapit pullollaan, kun on semmoinen luontaisetu nimeltään mamma!
Mutta arvatkaapa mikä lämmittää enemmän kuin villasukat ja nuo surkeat patterit yhteensä!
Tämä:
Ihana rakas Uusi-Seelanti! 
Olen nimittäin lähdössä jouluksi kauas kauas toiseen kotimaahan Uuteen-Seelantiin! On kulunut jo liian kauan aikaa kun olen viimeksi juuttunut paikalliseen liikenneruuhkaan eli lampaisiin tientukkena, yrittänyt turhaan puoli tuntia saada hanasta lämmintä vettä tai yrittänyt käyttää kännykkää, koska kuuluvuutta ei vain ole. Mutta Uusi-Seelanti saa kaiken anteeksi!
Odotan niin kovasti, että pääsen grillailemaan jouluaattona tai ettei tarvitse uutena vuotena jäädyttää itseään puolikuoliaaksi niiden rakettien katselun kanssa! (Viimeksi kun asuin uudessa-seelannissa satoi kaksi kesää peräkkäin aivan kaatamalla :D)
Ja vaikka vähän satelisikin niin kaikkein tärkeintä on pitkästä aikaa nähdä kaikki vanhat rakkaat tutut, ystävät ja vara äidit!
Can't wait!

kuvat: kuva1 kuva2 kuva3 kuva4 kuva5 kuva6

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti