maanantai 11. lokakuuta 2010

Univelkaa ja excellenttiä

Kuulkaas olen saavuttanut uuden väsymyksen tason! Nimittäin viime yö meni parin tunnin yöunilla kouluhommien takia ja viikonloppu sosiaalisten aktiviteettien lomassa. En kyllä ole koskaan kuulunut siihen "nuorena jaksaa" koulukuntaan ja vielä vähemmän tällä hetkellä!
Jouduin lähtemään tänään kotiin kesken aamun psykan tuntien, koska paikaltani kuuluva kuorsaus olisi ehkä häirinnyt luentoa!
Pari tuntia unta ja taas istumaan economicsin tunnille. Siellä sentään sain kivaakin palautetta kotitehtävienpalautuksen muodossa! Jee, sain excellentin! Olen kyllä erittäin onnellinen, nimittäin muista kotitehtävistä on kolkuteltu lähinnä sitä fail päätä. Koputetaan nyt puuta, mutta ehkäpä tänne päähän on itseasiassa jäämässä jotain! 
Huomenna on kuitenkin taas edessä romahdus maanpinnalle, aamu alkaa kolmella tunnilla matematiikkaa ja päättyy seitsämältä ranskaan. Siis oikeasti SUCK! Olen aina halunnut osata ranskaa, mutta se kieli ei vaan tule toimeen mun kanssa, ei sitten millään! Eikä tietysti auta jos aloittaa kielen vasta yliopistotasolla ja vauhti on aika nopea! Mutta kun tiistaista selvitään, niin loppuviikko rullaa omalla painollaan.
Tässäpä vielä pari kuvaa asunnosta jotka lupailin!

Tuoli ja tyyny mamman aarreaitasta, rahi pelastettu roskalavatuomiolta ja verhoiltu uudelleen, valaisin ikean alekorista.

Asunnossa oli valmiina futon-sohva vanhus, joka oli parhaat päivänsä nähnyt kauan sitten. Aluksi sen piti myös kadota muiden alkuperäisten kalusteiden mukana (asunto tuli siis "kalustettuna"), mutta veikkaan että se ei ole mahtunut ulos ovesta tai ikkunasta, joten annoin armon käydä oikeudessa ja vanhus sai jäädä. Päiväpeitto ajaa tällä hetkellä uuden päällisen virkaa, mutta kun saan tänne ompelukoneen niin hurautan uuden päällisen ja kauniit valkoiset verhot ikkunoihin!
 Siinäpä minun olohuoneeni!
Ja seinille vielä tauluja kodikkuutta tuomaan.
Lisäilen muita kuvia, mutta valo alkoi armottomasti loppua jo näistäkin kuvista!

Oma tyylisuunta alkaa ehkä hahmottua näistä kuvista, olisikohan se sellainen
"bohochic goes kirpputori"
:D
Mitä piditte? :)


2 kommenttia:

  1. Oh onpas ihastuttava asunto!!! Onko tuo muuten vanha ompelukonepöytä tuossa? Oliko Tallinnasta helppo löytää kalustettu asunto?
    Innostuin pommittamaan näillä kysymyksilläni nyt oikein kunnolla...
    -Eveliina

    VastaaPoista
  2. Ompelukonepöytähän se on! Ei ole todellakaan vaikea löytää kalustettua asuntoa tallinnasta, usein on ehkä niinkin päin että ennemmin haluaisi kalustamattoman, kun ainakin tämän kämpän kalusteet olivat aika kauheat :D

    VastaaPoista