keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Project: From fat to fab!









Aloitin heinäkuussa (taas uuden) kuntokuurin vuosien vararenkaiden keräämisen jälkeen. Olen saanut karistettua 18 kiloa! JEEEjeeeeJJJJJEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BUT nyt on varmaan se kuuluisa suvantovaihe päällä...
Ei se paino noussut ole, mutta ei se kyllä ole laskenutkaan. Mistä sitä motivaatiota oikein saa kun Kingiksen toffee-keksi jätski houkuttaa, toistaan herkullisemman näköiset kakkupalat ne vasta kutsuvatkin ja kukkakaali tulee kohta korvista ulos. Kerrottakoon siis, että vaikka jo 18 kiloa on takana, niin toinen samanlainen vielä edessä. Olen antanut itselleni aikaa tämän laihduttamisen suhteen, ensi kesään mennessä olisi kiva olla kuitenkin tavoitekunnossa. Mutta sitä ennen pistetään nyt pari motivaatiokuvaa, olen nimittäin lähdössä jouluksi kauas kauas lämpöön ja siihen mennessä olisi vielä kiva nipistää pari vatsamakkaraa pois! Motivaatiokuvat eivät kyllä ole koskaan oikeen saanut tätä possua pysymään pois jääkaapilta, oli jääkaapin ovessa vaikka kuinka timmimimmi tietä näyttämässä :D









Eikö olekin muuten hyvin nykyajan kehoihanteet hyvin istutettu tähänkin päähän... :D

Motivaatiota saa siis lähettää tähän osoitteeseen!


Kuvat: Helendipity webblog , clipartof, barbie,

2 kommenttia:

  1. tsemppistä ! elä kuitenkaan ihan näännytä itseäsi tavoitelukujen ja aikarajojen kanssa, laihduttaminen pitäisi hyväksyä pitkäaikaisena projektina, osana hyviä elämäntapoja. :-) ja suuret onnittelut kyllä tuosta jo saavutetusta, tosi hieno homma ! harva pystyy tuohon, joten ole ylpeä itsestäsi. ;-)

    VastaaPoista
  2. Kiitos:) Juu uskon että jos kauhealla kiireellä yritän hankkiutua kiloista eroon, niin ne tulee takaisin tuplasti nopeammin ja kaksinkertaisena! hiljaa hyvä tulee!

    VastaaPoista