torstai 28. lokakuuta 2010


Tere!
Kokeiden täyteinen viikko ON OHI! jee! Vielä pari esseetä maanantaiksi ja sitten saa taas nukkua!
Olin tulossa salilta kotiin pari päivää sitten, kun kulman takaa pelmahti pikkuinen poika, korkeintaan 6v., rullaluistimilla a) ilman kypärää b) Vanhassa kaupungissa, mukulakivetyksellä c) ilman mitään muitakaan suojia d) ei vanhempia mailla halmeilla ja e) vailla minkäänlaista itsesuojeluvaistoa... Ensin oli pakko katsoa toiseen suuntaan, mutta sitten oli vain pakko jäädä paikalle 112 näppäilyvalmiudessa. Poika lasketteli mäkeä alas monta kertaa, hoippuen puolelta toiselle ja kaatuen joka ikinen kerta. Jossain vaiheessa tulin vain siihen tulokseen että poitsu on juonut paljon maitoa ja että siellä pääkopassa ei voi olla mitään särkyvää... hohhoijaa, kun vanhan sydän meinasi tulla rinnasta ulos sitä touhua katsellessa.
Ostoskeskus Solariksessa sijaitsevasta Vapianosta (en usko että Suomesta löytyy ainakaan vielä) on tullut meidän lounaskestosuosikki, ja vaikka on kuulemma erittäin mielikuvituksetonta käydä "aina" vapianossa, niin se on ihan yliopiston lähellä ja sapuska on hyvää! Kannattaa kokeilla, ruuat valmistetaan siinä silmien alla odottaessa! Pizzaa, pastaa, salaatteja, keittoja yum! 

Ja samaisessa Solariksessa leffateatterin yläkerrassa on tosi halpa ja hyvä sushi ravinteli! Varoituksen sana ei kannata ottaa sitä kanaa pois siitä vartaasta, kun sitä on hirveän vaikea sitten sahata paloiksi niillä puikoilla... :D Ja muna saattaa juuttua kurkkuun... tittidii.. Mutta muuten kiva paikka! :D

Joulu tulee, jee, kivaa...
No oli noita kyllä aika kiva hypistellä... :)
Hyvää loppuviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti