lauantai 27. marraskuuta 2010

Taas vähän sisustusta luvassa!
Työnurkkaus on itse asiassa ehkäpä suosikkinipaikkani täällä kodussa. Harmi vain, että pöytä on usein liian pieni kouluhommien tekoon ja yleensä olenkin keittiönpöydän ääressä, jossa saan vallata koko pöydän (ja varsin usein levittäydyn siitäkin vielä tuoleille:D). Olen näitä ihmisiä, joiden täytyy usein saada kaikki paperilla, en vaan osaa katsoa kaikkea koneelta niin että on 10 sivua auki ja niiden välillä sitten ramppaan. Tuhat sivua paperia on niin paljon parempi, printterin musteen, mäntymetsien ja siisteyden kannalta...!
Työnurkkaukseen on mahdollisesti tulossa vielä muutama hylly seinälle ja kauheat verhot odottavat edelleen vaihtamista, mutta muuten se taitaa jäädä tällaiseksi.
Ensimmäisessä kuvassa:
1. ja 2. Tuoli ja pöytä on molemmat ostettu kirpputorilta, tuoli on päällystetty uudelleen (DIY- 50-lukulainen tuolipariskunta).
3. Ihana "Surffaava Lassie"-juliste on ostettu Lontoon Camdenista edelliskesänä ja vaikka se Suomeen päästeessään oli tuhannella mutkalla, niin eipä sitä juuri tuolta kehyksien takaa huomaa! Kehykset Ikeasta.

                          
1. Timexin kalenteri, jo pari vuotta sitten kylläkin hankittu.
2. Vaikka pöydällä komeileekin "mäkki", niin en ole oikein koskaan liittynyt näiden "once you get mac, you never go back"- vakaumuksellisten joukkoon. Ei vaan oikein tulla toimeen (=en vain osaa käyttää) ja sitten se on rampannut korjaamossa mitä kummallisempien vikojen vuoksi ja koko ajan on tarvinnut olla joku toinen masiina lainassa. Valaisin myös Ikeasta.
1. Söpö pöytäkello on ostettu Australiasta ja on Smiggle merkkiä. Smigglen sivuille pääset tästä ja tarkistin että myös Suomeen toimittavat! Smigglellä on kaikkea ihanaa pikkurompetta ja koulu- ja toimistotarvikkeita!
2. Ihanainen roskis on Ikeasta ja ajatus olisi ostaa toinen samankaltainen ja tehdä siitä valaisin keittiönpöydän ylle! En vaan ole ihan varma antaisiko sen tarpeeksi valoa, mutta testataan!


Olen ollut ihan hirveä lusmu sen salipostauksen suhteen ja nyt on pakko tunnustaa, että en ole vielä aloittanut ohjelmaa täyspainoisesti, vaan olen riehunut jumpissa! I LOVE BODYCOMBAT!  Tästä johtuen olen saattanut unohtaa miten jotkut toistoista tehdään :D Hyvin menee kun ei osaa omaa treeniohjelmaansa lukea :D Mutta sillä aikaa kun kaivelen kovalevyäni, niin menkää Bodycombatiin! Olen aina ollut aika antijumppari, mutta combatissa saa potkia ja lyödä (terveessä mielessä :D) niin paljon kuin sielu sietää! Ja kaloreita palaa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti